17+ Listen von Karabük Yangın: Söndürme çalışmalarına karabük ile birlikte zonguldak, bartın, kastamonu ve bolu'dan.

17+ Listen von Karabük Yangın: Söndürme çalışmalarına karabük ile birlikte zonguldak, bartın, kastamonu ve bolu'dan.. Karabük'te orman yangını karabük'ün 200 evler bölgesinde yer alan çamlık tabiat parkı'nda iki yerleşim alanı ve hastaneye yakın bölgede çıkan yangın havadan ve karadan yapılan çalışmalarla. Yangın bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına gökgöz köyü dayılar mahallesi'nde sabaha karşı hüseyin benli'ye ait 2 katlı evde yangın çıktı. Yangın, karabük bağ essan sanayi sitesi'nde mobilya atölyelerinin bulunduğu yerde çıktı. Karabük'te trafo yangını nedeniyle 3 i̇lçeye elektrik verilemiyor. Karabük'te çıkan anız yangını orman i̇şletmesine ait arazöz ve yangın helikopterinin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, alevler mahalleye ve üniversiteye ulaşmadan söndürüldü.

Karabük'te gece yarısı can pazarı. Alevler kısa sürede söndürülürken itfaiye eri, dumandan etkilenen 3,5 aylık irmak bebeği kurtarıp, bağladığı oksijen tüpüyle ambulansa taşıdı. Karabük'ün eflani ilçesinde 2 katlı evde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlere duvarı kırarak ulaştı. Çocukların torpille oyunu yangına neden oldu.

Karabük'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü ...
Karabük'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü ... from www.ayakligaste.com
Saatler süren müdahalenin ardından 5 depo kullanılamaz hale geldi. 400 ton üretilebilir nitelikte altın rezervi keşfedildi. Alevler kısa sürede söndürülürken itfaiye eri, dumandan etkilenen 3,5 aylık irmak bebeği kurtarıp, bağladığı oksijen tüpüyle ambulansa taşıdı. İlk etap da sağlık çalışanlarına uygulanacak olan çin aşısı, ilerleyen dönemde diğer risk gruplarına da uygulanacak. 11.02.2019 15:58 | son güncelleme: Karabük'ün eflani ilçesinde 2 katlı evde yangın çıktı. Yangin sürüyor karabük'te kızılçam ormanında etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Öğlebeli mahallesi'nde bulunan halde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Karabük'ün arıcak köyünde yıldırım düşmesi sonucu yangın meydana geldi.

Karabük yangın karabük'te meydana gelen yangında 6 ay önce annelerinin terk ettiği iki yetim kardeşin kaldığı tek katlı ev alevlere teslim oldu. Karabük'ün 200 evler bölgesinde yer alan çamlık tabiat parkı'nda iki ayrı noktada orman yangını çıktı. Çocukların torpille oyunu yangına neden oldu. Rüzgarın da etkisiyle hızlıca büyüyen yangın diğer dükkanlara da sıçradı. Karabük'ün safranbolu ilçesinde otluk alanda çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan havadan ve karadan müdahale ile. Karabük'ün arıcak köyünde yıldırım düşmesi sonucu yangın meydana geldi. İlk etap da sağlık çalışanlarına uygulanacak olan çin aşısı, ilerleyen dönemde diğer risk gruplarına da uygulanacak. Karabük'te 5 katlı apartmanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlere duvarı kırarak ulaştı. Karabük'te elektrik trafosunda yaşanan patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri zamanında müdahalesi ile kısa süre içinde söndürüldü. Karabük'te orman yangını karabük'ün 200 evler bölgesinde yer alan çamlık tabiat parkı'nda iki yerleşim alanı ve hastaneye yakın bölgede çıkan yangın havadan ve karadan yapılan çalışmalarla. Karabük'te, 6 katlı apartmanın 1'inci katında yangın çıktı. Karabük yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Karabük'te arkadaşıyla uçurumun kenarında oturduğu sırada dengesini kaybederek kanyona düşen genç yaralandı. Karabük'te meyve ve sebze halinden gece yarısı alevler yükseldi. Saatler süren müdahalenin ardından 5 depo kullanılamaz hale geldi. İlk etap da sağlık çalışanlarına uygulanacak olan çin aşısı, ilerleyen dönemde diğer risk gruplarına da uygulanacak. Karabük'ün arıcak köyünde yıldırım düşmesi sonucu yangın meydana geldi.

Karabük'te korkutan yangın! Yan iş yerine de sıçradı - Son ...
Karabük'te korkutan yangın! Yan iş yerine de sıçradı - Son ... from i2.milimaj.com
Genel 10.10.2018, 11:08 10.10.2018, 11:08. Merkeze bağlı hasanköy'de mehmet avdancı'ya ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 400 ton üretilebilir nitelikte altın rezervi keşfedildi. Karabük'te arkadaşıyla uçurumun kenarında oturduğu sırada dengesini kaybederek kanyona düşen genç yaralandı. Çocukların torpille oyunu yangına neden oldu. Karabük'te gece yarısı can pazarı. 11.02.2019 15:58 | son güncelleme: Karabük'ün eflani ilçesinde 2 katlı evde yangın çıktı.

Karabük'ün safranbolu ilçesi eski çarşı mevkisinde, yaklaşık 150 yıllık otel olarak kullanılan 3 katlı tarihi konakta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Karabük'ün safranbolu ilçesi eski çarşı mevkisinde, yaklaşık 150 yıllık otel olarak kullanılan 3 katlı tarihi konakta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Karabük yangın nerede, haritaları, karabük ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 6 sonuç. Karabük yangın karabük'te meydana gelen yangında 6 ay önce annelerinin terk ettiği iki yetim kardeşin kaldığı tek katlı ev alevlere teslim oldu. Öğlebeli mahallesi'nde bulunan halde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ulusal bir televizyon programına konuk olan karabük üniversitesi rektörü prof. Çocukların torpille oyunu yangına neden oldu. Karabük sebze ve meyve halinde çıkan yangında 5 dükkan kullanılamaz hale geldi. Genel 10.10.2018, 11:08 10.10.2018, 11:08. Karabük'te trafo yangını nedeniyle 3 i̇lçeye elektrik verilemiyor. 400 ton üretilebilir nitelikte altın rezervi keşfedildi. Karabük'te 14 ocak perşembe günü (yarın) itibarıyla aşılama başlayacak. Yangın, karabük bağ essan sanayi sitesi'nde mobilya atölyelerinin bulunduğu yerde çıktı. Yangın bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına gökgöz köyü dayılar mahallesi'nde sabaha karşı hüseyin benli'ye ait 2 katlı evde yangın çıktı.

Karabük demir ve çelik fabrikalarında a.ş. Merkeze bağlı hasanköy'de mehmet avdancı'ya ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına gökgöz köyü dayılar mahallesi'nde sabaha karşı hüseyin benli'ye ait 2 katlı evde yangın çıktı. Karabük yangın haberleri ve karabük yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Karabük son dakika haberleri :

Karabük'te yangın - Internet Haber
Karabük'te yangın - Internet Haber from i.internethaber.com
Karabük yangın karabük'te meydana gelen yangında 6 ay önce annelerinin terk ettiği iki yetim kardeşin kaldığı tek katlı ev alevlere teslim oldu. Çocukların torpille oyunu yangına neden oldu. Karabük'te arkadaşıyla uçurumun kenarında oturduğu sırada dengesini kaybederek kanyona düşen genç yaralandı. Karabük yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Karabük'ün safranbolu ilçesi eski çarşı mevkisinde, yaklaşık 150 yıllık otel olarak kullanılan 3 katlı tarihi konakta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın da etkisiyle hızlıca büyüyen yangın diğer dükkanlara da sıçradı. Karabük sebze ve meyve halinde çıkan yangında 5 dükkan kullanılamaz hale geldi. Karabük'te elektrik trafosunda yaşanan patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri zamanında müdahalesi ile kısa süre içinde söndürüldü.

Karabük'te trafo yangını nedeniyle 3 i̇lçeye elektrik verilemiyor.

Karabük'ün 200 evler bölgesinde yer alan çamlık tabiat parkı'nda iki ayrı noktada orman yangını çıktı. Karabük'te arkadaşıyla uçurumun kenarında oturduğu sırada dengesini kaybederek kanyona düşen genç yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ev. Karabük'te elektrik trafosunda yaşanan patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri zamanında müdahalesi ile kısa süre içinde söndürüldü. Karabük'ün safranbolu ilçesi eski çarşı mevkisinde, yaklaşık 150 yıllık otel olarak kullanılan 3 katlı tarihi konakta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Öğlebeli mahallesi'nde bulunan halde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Son dakika karabük haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Karabük yangın nerede, haritaları, karabük ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 6 sonuç. Rüzgarın da etkisiyle hızlıca büyüyen yangın diğer dükkanlara da sıçradı. Genel 10.10.2018, 11:08 10.10.2018, 11:08. Karabük sebze ve meyve halinde çıkan yangında 5 dükkan kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri alevlere duvarı kırarak ulaştı. Çocukların torpille oyunu yangına neden oldu.

.
.
.

Iklan Bawah Artikel

a